Brandmeldinstallaties

Neem uw verantwoordelijkheid met een goede brandmeldinstallatie!

Een brandmeldinstallatie in uw bedrijfspand is een goede investering.  Steeds meer verzekeraars stellen een brandmeldinstallatie verplicht voor bedrijven. Verzekeraars hechten er namelijk veel waarde aan dat u als ondernemer verantwoordelijkheid neemt in het voorkomen van een uitslaande brand.

WKK
In tuinbouwbedrijven is een brandmeldinstallatie zelfs verplicht zodra er gebruik gemaakt wordt van een warmtekrachtkoppeling (WKK). P&G Safety heeft zelf een speciale brandmeldinstallatie ontwikkeld voor tuinbouwbedrijven die werken met een WKK installatie.

Is een brandmeldinstallatie niet aanwezig in uw bedrijfspand, dan wordt vaak de eventuele brandschade niet gedekt. Ook hanteren verzekeraars kortingen zodra uw brandveiligheid goed is geregeld.  Maar het allerbelangrijkste is nog wel dat uzelf en uw medewerkers geen onnodig risico lopen.

Ook voor een op maat gemaakt brandveiligheidsplan zijn we u graag van dienst. Op deze pagina vindt u de juiste onderdelen en zelfs complete brandmeldinstallaties.