Veiligheidscertificaten Safety

Veiligheidscertificaten zijn in de branche een absolute vereiste. Het is ongelofelijk belangrijk dat u er van op aan kunt dat bedrijven waaraan uw veiligheid wordt toevertrouwd, zelf de zaken uitstekend en zelfs meer dan dat voor elkaar hebben. P&G Safety is altijd voorzien van de laatste keurmerken en waarborgeisen. 

CIBV

CIBV (Certificatie-Instelling voor Beveiliging en Veiligheid) is gespecialiseerd in brandbeveiliging en inbraakbeveiliging.

Het CIBV certificaat is geen papieren tijger. Wie de auditors van het CIBV op bezoek krijgt moet van goede huize komen. En dat doen we bij P&G Safety. Het CIBV legt de focus op vakmanschap, kennis en ervaring. De ervaren en deskundige auditors zijn er van overtuigd dat de kwaliteit die P&G Safety levert op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging valt of staat bij de organisatie en het vakmanschap. 

Het is dan ook een certificaat wat we met trots dragen! Het waarborgt voor u onze kwaliteit, het houdt ons gemotiveerd die te blijven leveren. Kijk op www.cibv.nl voor meer informatie.

Brand Veilig Nederland

Brand Veilig Nederland is een landelijk initiatief om grote afnemers van de producten in de beveiligingsbranche landelijke dekking te verzekeren. P&G Safety is een van de grote spelers (en oprichters) van deze landelijke organisatie. 

Voorbeeld: een kinderdagverblijf keten met 800 vestigingen wil graag grootschalig inkopen, omdat de brandbeveiliging voor de kleine kinderen natuurlijk nog eens extra aandacht verdient en aan alle voorwaarden moet voldoen. Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen is het overkoepelende samenwerkingsverband bij dergelijke zaken een uitstekende manier gebleken om snel en adequaat te leveren. En te blijven onderhouden!

Verschillende bedrijven verdeeld over het hele land hebben aansluiting bij Brand Veilig Nederland. En daarmee is de kwaliteit van de diensten en producten gewaarborgd.

Erkend onderhoudsbedrijf van noodverlichtingsinstallaties

De verenigde professionals in noodverlichting (NVFN) zijn gespecialiseerd op het gebied van noodverlichting. Om de kwaliteit daarvan van ontwerp tot onderhoud zoveel mogelijk te garanderen, is een erkenningsregeling in het leven geroepen. De regeling heeft betrekking op het onderhoud van noodverlichtingsarmaturen

P&G Safety is door NVFN gecertificeerd als erkend onderhoudsbedrijf voor nood- en vluchtwegverlichting. Deze erkenningsregeling staat voor kwaliteit: een gestandaardiseerde manier van werken, voorkomt onnodige fouten en stimuleert onderhoudsbedrijven om hun personeel zo gericht mogelijk op te leiden. 

Laat P&G Safety uw nood- en vluchtwegverlichting controleren en onderhouden, dan weet u zeker dat die zijn functie vervult op het moment dat het nodig is.

VEB Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Door de overname van Klomp Techniek zijn wij nu ook een VEB Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf.

Als VEB-erkend beveiligingsbedrijf adviseren en installeren wij conform de VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling). We leveren goed werk en mogen kwaliteitsdocumenten afgeven, zodat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw huis of bedrijfspand.