Zij vormen ons bedrijf Ons team

P&G Safety is opgericht in 2005 door Peter van Wijk in Gameren. Naast eigenaar van P&G Safety, de brandveiligheidsspecialist, is Peter in het dagelijks leven ook postcommandant van de vrijwillige brandweerpost Gameren.

Al meer dan 2500 bedrijven vertrouwden de zorg voor een brandveilig bedrijf toe aan de deskundige handen van P&G Safety. En terecht, want bij P&G Safety weet u dan ook zeker dat u daarmee geen risico loopt. Zo zet P&G Safety een compleet registratiesysteem op poten. Dat maakt inzichtelijk welke maatregelen een bedrijf al heeft genomen, welke middelen er zijn aangeschaft, tegen welke investering en in hoeverre die kostenpost al afgeschreven is.

Natuurlijk kan ook ons bedrijf niet zonder een goed werkend team. We stellen ze hieronder graag aan u voor.

Algemeen directeur Peter van Wijk

Iedereen die P&G Safety kent, kent Peter.Als directeur en eigenaar is hij alle dagen druk met het opnemen van offertes en het begeleiden van de projecten. Daarnaast is hij ook altijd op zoek naar de meest gekwalificeerde producten voor zijn klanten. Ook is Peter postcommandant bij de vrijwillige brandweer in Gameren.

Secretaresse Marieke van Wijk

Marieke is al vanaf het begin betrokken bij P&G Safety. Ze is met name verantwoordelijk voor de financiële administratie, maar daarnaast een echte allrounder om de organisatie draaiende te houden. Dit alles combineert ze met de zorg voor de drie kinderen van haar en Peter.

Planner & verkoop Reinier van Spronsen

Reinier is verantwoordelijk voor de dagelijkse planning binnen de organisatie, maar ook het opnemen van offertes. Verder geeft hij graag advies over o.a. blusmiddelen en zijn ervaringen als bevelvoerder bij de vrijwillige brandweer in Brakel komen dan goed van pas!

Directiesecretaresse Ellen Groeneveld

Ellen is als directiesecretaresse verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve zaken en daarmee de rechterhand van Peter. Tevens is zij het aanspreekpunt voor de planning van BHV trainingen.

Service- en onderhoudsmonteur Roy Verhoeven

Roy is als service- en onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor het monteren en onderhouden van brandblusmiddelen. Tevens is hij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van brandmeldinstallaties.

Service- en onderhoudsmonteur Chiel Kreling

Voor Chiel is techniek zijn passie. Onderhoud en montage van de diverse soorten blusmiddelen is hem op het lijf geschreven. De nood- en vluchtwegverlichting is zijn specialisme.

Service- en onderhoudsmonteur Arné Versteeg

Arné is als service- en onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor het monteren en onderhouden van brandblussers, brandhaspels, nood- en vluchtwegverlichting en verbandtrommels. Verder is hij specialist als het gaat om rook- en koolmonoxidemelders.

Service- en onderhoudsmonteur Matthijs den Hartog

Matthijs is in 2021 ons team komen versterken als service- en onderhoudsmonteur. Hij houdt zich met name bezig met keuring en onderhoud van brandblussers, brandhaspels, nood- en vluchtwegverlichting en verbandtrommels.

Administratief medewerkster Izabelle van Wijk

Izabelle is naast haar drukke studie geregeld bij P&G aan de slag als administratief medewerkster. Ze zorgt ervoor dat de contracten up to date zijn en ze beantwoordt de telefoon.