Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Categorieën

Brandmeldinstallatie voor de WKK met doormelding

Brandmeldinstallatie voor de WKK met doormelding
Bestellen
€ 1.512,50incl.
€ 1.250,00 excl.

WKK Brandmeldinstallatie, rookmelder en hittemelders in de wkk, doormelden via gsm en lan

Uitgebreide informatie over de Brandmeldinstallatie voor de WKK met doormelding

Totaal brandbeveiligingspakket pakket voor WKK, Trafostations, of schakelkasten.
brandbeveiligingssysteem WKK in de tuinbouw, rookmelder in de WKK 
Wat wordt er geleverd:
1x centrale met gsm kiezer tot doormelding naar 8 nummers
1x bedieningspanneel 
1x accu 12 volt
2x rook/hitte melder instelbaar
1x slowhoop
monteren op regie basis, dus de uren die we nodig hebben tellen we. € 59.95 per uur 

Centrale met GSM&LAN
De Wkk / trafo beveiliging is met een ingebouwde GSM/LAN communicator uitgerust, die gedetailleerde alarm communicatie naar alarmcentrales of aan de gebruikers van mobiele telefoons doorgeeft.
Bediening op afstand via Internet en of elke smartphone behoord tot de mogelijkheden.
de centrale is uitgevoerd met een kortsluitvaste voeding met back-up accu van 18Ah deze accu maakt het mogelijk om een back-up tijd te halen van maarliefst 72 uur na een stroomuitval. P&G Safety waakt ook remote over de status van uw systeem dmv een 24/7 cloud verbinding met de server.

Het code bedienpaneel is ontworpen om het beveiligingssysteem te controleren en te bedienen.
Het toetsenbord is uitgerust met verlichte toetsen, ingebouwde LED-signalering, akoestische signalering en een LCD display.
Het verstrekt informatie over de status van het systeem op een overzichtelijke manier. Het code bedienpaneel communiceert (tweeweg communicatie) draadloos. Eventuele ongewenst verkeerd gebruik van het toetsenbord (zoals het openen van de behuizing scheuren of het toetsenbord uit haar positie verwijderen) zal leiden tot sabotagesignalering. Daarnaast is het aantal pogingen om een toegangscode in te voeren gecontroleerd tot een bepaalde limiet. 
Het code bedienpaneel  voert regelmatig een zelftest uit en rapporteert haar staat (inclusief het verlies van communicatie) regelmatig naar het systeem voor een volledige controle.
Rook/Hittemelder met sirene] Brandalarm informatie kan ook worden overgebracht via een bedraden verbinding met serie beveiligingssystemen. De detector combineert een optische rook- sensor met een warmte- sensor. Beide sensoren hebben een digitale signaal verwerking, wat resulteert in een hogere vals alarm immuniteit.
De optische sensor werkt met behulp van een licht diffusie principe en is zeer gevoelig voor de aanwezigheid van grote deeltjes die kenmerkend zijn voor dichte rookt.
Rook / warmte- sensor instelling is aanpasbaar door DIP- switches (rook alleen, rook of hitte, rook en warmte, alleen hitte) De melder voldoet aan EN 14 604, A2 EN 54-5, EN 50130-4, EN 55022, ERC REC 70-03 en de EU-Richtlijn 

 
Slow Whoop  hoog volume van 109 dBA.  Automatische keuze tussen 2 tonen via        DIP-switches in te stellen.

 
Wilt u er ook alles aan doen om dit te voorkomen?Kijk op de website voor meer info: www.Pengsafety.nl, betaalbare brandveiligheid.

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen