Keuringen, controle en onderhoud

Vertrouwen op uw veiligheid!

Het keuren van brandblussers en brandslanghaspels is ontzettend belangrijk. Ze moeten, afhankelijk van de brandrisico's en omgeving, minstens een keer per jaar worden gecontroleerd door een REOB-erkende onderhoudsmonteur. Ook droge blusleidingen moeten regelmatig worden gecontroleerd op druk en waterdichtheid door een REOB-erkende onderhoudsfirma. Alleen dan bent u er zeker van dat in geval van brand deze voorzieningen nog betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

P&G Safety is een REOB-erkend en CIBV-gecertificeerd onderhoudsbedrijf en voert controles uit overeenkomstig de vastgestelde onderhoudsnormen. De onderhoudsmonteurs zijn voorzien van alle benodigde apparatuur, onderdelen en gereedschappen, zodat ze vrijwel alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig ter plaatse kunnen uitvoeren.

Wilt u meer weten over het onderhoud van draagbare blustoestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed onderhoud voorkomt veel ellende. Uw brandblusmiddelen moeten direct te gebruiken zijn als er sprake is van brand en daar zorgen wij voor met de juiste keuringen, controles en vakbekwaam onderhoud.