Service We helpen graag

Bezorgen
Wanneer u kiest in onze uitgebreide webshop voor onze producten worden deze in Nederland binnen 48 uur bezorgd op het adres waar u maar wenst.
De vaste verzendkosten voor een verzending binnen Nederland bedragen € 5,95.

Betalen
Aankopen op onze website kunt u betalen met iDEAL of door middel van betaling per bank vooraf. Zodra het geld op onze rekening staat verzenden wij uw bestelling.

Bestellen vanuit het buitenland
Voor bestellingen uit België hanteren wij € 11,95.

Mocht u willen bestellen vanuit een ander land dan België of Nederland; neem dan even per mail of telefonisch contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Retouren
Kijk voor meer informatie op de retourenpagina.

Afhalen 
Uiteraard is het ook mogelijk uw aankoop af te halen bij ons bedrijfspand te Gameren. U kunt dit tijdens het afronden van de bestelling aangeven. Er worden dan logischerwijs geen verzendkosten in rekening gebracht. 

P&G Safety voor bedrijven
Veel bedrijven in Nederland en daarbuiten maken inmiddels al gebruik van de specialisten van P&G Safety. De brandbeveiliging van uw bedrijf geeft u graag uit handen aan professionals. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit zo belangrijke vakgebied. En altijd een erkende leverancier van top- producten en diensten. 

Graag komen we bij u langs om te bezien waarmee we u van dienst kunnen zijn. Bij P&G Safety. weten we precies wat er nodig is om uw bedrijf brandveilig te maken. Bel dan ook gerust op 0418-561761 om een afspraak te maken of mail naar info@pengsafety.nl. En natuurlijk kunt u ook (na)bestellingen doen in onze webshop. 

Service voor bedrijven
Wanneer P&G Safety uw bedrijf brandveilig heeft gemaakt staan we ook voor de periodieke controles en keuringen voor uw klaar. Uw brandbeveiliging moet up-to-date blijven. P&G Safety maakt daarover graag afspraken bij de installatie. 

Alle werkzaamheden die P&G Safety uitvoert ten behoeve van de brandveiligheid van uw bedrijf zitten of bij de prijs inbegrepen of worden altijd eerst geoffreerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dat vinden wij wel zo duidelijk.

P&G Safety voor particulieren
Veiligheid in uw huis vindt u belangrijk. Voor uzelf, uw partner, uw kinderen. U maakt een goed begin door het aanschaffen van rookmelders en brandblusapparatuur. Maar het is goed om dit jaarlijks te controleren. Een batterij van de rookmelder kan leeg zijn, en uw brandblusser moet in tijden van nood gewoon onmiddelijk werken. P&G Safety zorgt hiervoor. Wij kunnen uw brandveiligheid periodiek controleren en u kunt uw brandblusmiddelen laten controleren. Zodat u zeker weet dat u bij brand niet in de steek wordt gelaten door niet werkend materiaal. Dat is en geeft een veilig gevoel.

U kunt ons altijd bellen om hiervoor een afspraak te maken. Bij u thuis en anders bent u altijd van harte welkom op ons bedrijf te Gameren.