P&G Safety, voor veiligheid op uw bedrijf VEILIGHEID

Al ruim drieduizend bedrijven vertrouwden de zorg voor een brandveilig bedrijf toe aan de deskundige handen van P&G Safety. En terecht, want bij P&G Safety weet u dan ook zeker dat u daarmee geen risico loopt. We maken inzichtelijk welke maatregelen u al heeft genomen, welke middelen er zijn aangeschaft, tegen welke investering en in hoeverre die kostenpost al is afgeschreven.

P&G Safety analyseert en adviseert een goed brandveiligheidsplan en levert de benodigde materialen, veelal uit eigen voorraad. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit belangrijke vakgebied en zijn wij erkend leverancier van topproducten en diensten.

Alleen het aanschaffen van brandbeveiligingsvoorzieningen is niet voldoende. Brandblussers en brandslanghaspels moeten afhankelijk van de brandrisico’s en omgeving minimaal eenmaal per jaar worden gecontroleerd door een REOB-erkende onderhoudsmonteur. Ook droge blusleidingen moeten regelmatig worden gecontroleerd op druk en waterdichtheid door een REOB-erkende onderhoudsfirma. Alleen dan bent u er zeker van dat in geval van brand deze voorzieningen nog betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet. Periodieke controles en keuringen zijn een vereiste voor een goed functionerend veiligheidsplan. Uw brandbeveiliging moet up-to-date blijven. P&G Safety maakt daarover graag afspraken bij de installatie. 

Service

P&G Safety heeft een erkend vulstation. Uiteenlopende soorten blusstoffen voor diverse merken en typen brandblussers zijn op voorraad, evenals een breed assortiment aan originele onderdelen. Daarnaast is er een volledig geoutilleerde onderhoud- en reparatiewerkplaats, ingericht met de meest geavanceerde (test)apparatuur en middelen.

Voor service aan brandblussers en haspels, ongeacht merk of type, kunt u op twee manieren gebruik maken van onze dienstverlening. Zodra onderhoud noodzakelijk is: op afroep. Of, als u zeker wilt zijn dat uw brandveiligheid altijd up-to-date is, met een serviceabonnement. Controles, keuringen en vullen. Altijd op tijd. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. 

P&G Safety voor overheidsinstanties

Ook voor overheden is P&G Safety de ideale partij. Overheidsinstanties mogen alleen maar werken met bedrijven die voldoen aan de streng gecertificeerde CIBV-richtlijnen. P&G Safety is één van die bedrijven. 

Met zijn achtergrond als tuinder heeft Peter van Wijk een systeem bedacht waardoor tuinders veel eerder op de hoogte zijn van een beginnende brand middels hun mobiele telefoon. Twee verzekeraars hebben dit door P&G Safety ontwikkelde product zelfs verplicht gesteld

Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt brandveiligheidsplan of een serviceabonnement van uw blusmiddelen.

Kom in contact met onze brandveiligheidsspecialisten