Verhuur

Verhuur van brandveiligheid: een uitkomst voor uw feest of evenement!

Het huren van brandveiligheidmiddelen is voor veel organisatiebureaus, verenigingen en clubs een uitkomst! Organiseert u binnenkort een feest of evenement ? Denkt u dan eens aan het inhuren van brandveiligheid voor uw gasten. Veel evenementen hebben namelijk vergunningtechnisch een goed brandpreventieplan nodig en u zult de juiste voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Neem dan ook geen enkel risico: als organisator bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van veel mensen.

Wij verhuren brandblussers speciaal voor grote sportevenementen, tijdelijke bouwwerken, buurtfeesten en ga zo maar door. Daarnaast verhuren we ook noodverlichting, AED, BHV, en EHBO verbandtrommels voor evenementen en feesten. Het juiste advies geven wij ook. Mocht u twijfelen over bijvoorbeeld de capaciteit of de hoeveelheid brandblussers dan kunt u ons gerust bellen.

Al onze brandblussers voor de verhuur zijn uitstekend onderhouden en gecontroleerd. Dat kunt u zien aan de jaarlijkse controlesticker. U bent dan ook verzekerd van goedgekeurde en veilige brandblussers. Dat scheelt wat zorgen en zo kunt u zich richten op de verdere organisatie!

Zo kunt u al een brandblusser huren voor één dag voor nog geen € 6,05. Meer informatie hierover vindt u op onze evenementenpagina. Daar vindt u handige tips en alle overige informatie over brandveiligheid tijdens evenementen en extra informatie over de verhuur van brandblussers.