Keuring, controle en onderhoud Brandblusmiddelen

Regelmatig onderhoud van uw brandblusmiddel(en): een veilig gevoel!

Veel beginnende branden worden geblust met brandblussers, brandslanghaspels en blusinstallaties. Maar succesvol blussen is alleen mogelijk met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen.
Na aanschaf van de blusmiddelen volgt vaak matig of zelfs geen onderhoud. De kans dat blusmiddelen die niet of niet goed onderhouden zijn in geval van nood niet meer functioneren en dus gevaarlijk zijn is een stuk groter. Creëer geen schijnveiligheid. Voor de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw eigendommen is goede periodieke controle van blusmiddelen een absolute noodzaak.

P&G Safety helpt u hierbij. Neem contact met ons op voor periodiek onderhoud, het opnieuw vullen en keuren van uw brandblussers zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Met één telefoontje of mail heeft u dat al geregeld.

Wij geven u vooraf een prijsopgave zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Want zo zijn wij. Wij maken graag heldere afspraken over uw veiligheid.

Contact met P&G

Wat houd dat nu precies in, zo'n jaarlijkse controle van brandblusmiddelen? In deze video lichten de controle van de 6 liter schuimblusser toe: