Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Brandveiligheid voor evenementen
Denk eens aan het huren van brandblussers en het inwinnen van advies over brandveiligheid!

De organisatie van een evenement is veelomvattend. Overal moet aan gedacht worden, veel komt aan op het
laatste moment en vaak zijn er ontzettend veel vrijwilligers gemoeid met de uitvoering van diverse onderdelen. Het is dan ook verstandig om zoiets ontzettend belangrijks als de brandveiligheid van uw evenement in goede handen onder te brengen. P&G Safety is al jarenlang gespecialiseerd in alle facetten van brandveiligheid. Bij bedrijven, particulieren, overheidsinstanties en allerhande evenementen.


   

Of het nu een buurtfestival is, een braderie, een feestweek, een sportevenement of een manifestatie, voor elk soort evenement is brandveiligheid een belangrijk onderdeel. Alle evenementen die in Nederland georganiseerd worden hebben een meldplicht of is een vergunning voor nodig van de overheid. En in bijna alle gevallen wordt de aanvraag voor deze vergunning ook getoetst door de brandweer. Zijn er genoeg brandblussers aanwezig? En welke brandblussers zijn er? Hebben ze de juiste vulling? Zijn ze nog goedgekeurd? Hoe is het met de nooduitgangen? Is de noodverlichting op orde? Zijn de brandkranen goed bereikbaar? Staan brandbare materialen goed opgesteld?
 

Verhuur brandveiligheidproducten

Met de ervaring van P&G Safety is dat een onderdeel van uw evenementorganisatie waar u niet langer over hoeft na te denken. Met onze ervaring die we hebben opgedaan door al meer dan duizend bedrijven te helpen met de brandveiligheid weten we precies wat er nodig is om een veilige omgeving te creëren. Daarnaast zijn al onze medewerkers ook in min of meerdere mate betrokken bij het werk van de (vrijwillige) brandweer. Van postcommandant tot brandwachten.
 
Talloze evenementen hebben al gebruik gemaakt van de expertise van P&G Safety. Van het complete advies, de begeleiding of door de verhuur van onze brandveiligheids producten. Wij verhuren verschillende producten, speciaal voor evenementen. Poederblussers, Co2 blussers, schuimblussers, noodverlichting, gasflessen, AED's en zelfs personeel.
 

Gegarandeerde levering

Wie gebruik maakt van de verhuurproducten weet zich verzekerd van een gegarandeerde bezorging. Niets is zo ergerlijk dan wachten op de bezorger van je pakket met brandblussers, terwijl de poort van je evenemententerrein al bijna opengaat voor publiek en je weet nog steeds niet of de koerier wel op tijd komt. P&G Safety begrijpt dit als geen ander en wij verzekeren dan ook dat de producten die u huurt op tijd bij u zullen arriveren. Wij werken samen met een koeriersbedrijf waar we individuele afspraken mee gemaakt hebben. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan stappen we zelf in onze auto of bus en brengen we de spullen hoogstpersoonlijk alsnog bij u langs, zodat niets uw evenement nog in de weg staat.


 

 

Tips voor een brandveilig evenement:


Om u op weg te helpen hebben we voor u alvast een handige lijst gemaakt met wat tips.
 
1.Zorg voor een aggregaat voor noodstroom

2.Zorg dat er voldoende brandblussers aanwezig zijn

3.Een AED is onmisbaar op elk evenement

4.Vluchtwegverlichting is essentieel voor een grotere kans op een goede afloop

5.Noodverlichting voor boven in de tent

6.Probeer twee stroomlijnen aan te leggen voor de verlichting. Eén vanaf de aggregaat en één vanaf het vaste net. Of wanneer u op een locatie werkt waar geen vaste stroom is, vanaf twee verschillende aggregaten.

7.Zorg voor een vluchtplattegrond en wijs een verzamelplaats aan

8.Maak een calamiteitendraaiboek of veiligheidsdraaiboek. Vergeet daarbij de case noodweerprocedure niet en zorg dat je jezelf op de hoogste stel van de weersverwachtingen

9.Zorg voor een bereikbaarheidskaart voor de brandweer en ambulance

10.Zorg dat de wegen die nodig zijn voor de bereikbaarheid ook vrij van verkeer blijven

Meer informatie over de voorschriften vanuit de overheid vindt u hier.
 
 

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen