Uitgebreid 5-jarig onderhoud schuim vervangen 9 liter

In het 5e en 15e jaar na de prodcutiedatum wordt het blustoestel onderworpen aan een uitgebreide controle.

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €45,30 €54,81
Voor €45,30 €54,81
Product bestellen

Onderhoud draagbare blustoestellen (NEN 2559) Het onderhoud aan draagbare blustoestellen is in vier niveaus te onderscheiden:
1. Regelmatige controle door de gebruiker De eigenaar/gebruiker moet alle draagbare blustoestellen regelmatig inspecteren op zichtbare kenmerken, zoals aanwezigheid, toegankelijkheid, gebruiksklaar, onbeschadigd, juiste gebruiksaanwijzing.
2. Jaarlijks onderhoud door een deskundig persoon Het blustoestel dient jaarlijks te worden gecontroleerd door een REOB-gediplomeerde monteur van een door het NCP gecertificeerd REOB-bedrijf.
3. Vijfjaarlijks uitgebreid onderhoud door een deskundig persoon In het 5e en in het 15e jaar na de productiedatum wordt het blustoestel onderworpen aan een uitgebreide controle. Ook worden waar nodig de vullingen vernieuwd. Deze uitgebreide controle betreft een meerprijs op de onderhoudsprijs.
4. Revisie na 10 jaar door een deskundig persoon In het 10e jaar na de productiedatum wordt het blustoestel volledig gedemonteerd en er wordt, indien nodig, een drukproef op de cilinder uitgevoerd. Patronen van blussers mogen niet ouder zijn dan 10 jaar en worden vervangen. Eventueel worden andere onderdelen vervangen.

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties