Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Service
Bezorgen

Wanneer u kiest in onze uitgebreide webshop voor onze producten worden deze in Nederland binnen 48 uur bezorgd op het adres waar u maar wenst.

De vaste verzendkosten voor pakketten minder dan 30 kilogram bedragen € 4,95. 
Is uw bestelling meer dan 30 kilogram, dan nemen wij direct/zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Betalen

Aankopen op onze website kunt u betalen met iDEAL of door middel van betaling per bank vooraf. Zodra het geld op onze rekening staat verzenden wij uw bestelling.

Bestellen vanuit het buitenland

Bij bestellingen uit een ander land dan Nederland nemen wij altijd contact met u op voor een bezorgafspraak en de daarbijbehorende prijs. 

Voor bestellingen uit België onder de 30 kilogram hanteren wij € 11,-.

Retouren

Kijk voor meer informatie op de retourenpagina.

Afhalen 

Uiteraard is het ook mogelijk uw aankoop af te halen bij ons bedrijfspand te Gameren. U kunt dit tijdens het afronden van de bestelling aangeven. Er worden dan logischerwijs geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Adresgegevens:
P&G Safety B.V.
Rondgang 26
5311 PB Gameren 

P&G Safety voor bedrijven

Veel bedrijven in Nederland en daarbuiten maken inmiddels al gebruik van de specialisten van P&G Safety. De brandveiligheid van uw bedrijf geeft u graag uit handen aan professionals. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit zo belangrijke vakgebied. En altijd een erkende leverancier van top- producten en diensten. 

Graag komen we bij u langs om te bezien waarmee we u van dienst kunnen zijn. Bij P&G Safety weten we precies wat er nodig is om uw bedrijf brandveilig te maken. Bel dan ook gerust op 0418-561761 om een afspraak te maken of mail naar info@pengsafety.nl. En natuurlijk kunt u ook (na)bestellingen doen in onze webshop. 

Service voor bedrijven

Wanneer P&G Safety uw bedrijf brandveilig heeft gemaakt is ze niet klaar. Periodieke controles en keuringen zijn een vereiste voor een goed functionerend veiligheidsplan. Uw brandbeveiliging moet up-to-date blijven. P&G Safety maakt daarover graag afspraken bij de installatie. Met onze 24/7 365 dagen per jaar staan wij graag klaar voor u storingen of vragen.

Alle werkzaamheden die P&G Safety uitvoert ten behoeve van de brandveiligheid van uw bedrijf zitten of bij de prijs inbegrepen of worden altijd eerst geoffreerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dat vinden wij wel zo duidelijk.

P&G Safety voor particulieren

Veiligheid in uw huis vindt u belangrijk. Voor uzelf, uw partner, uw kinderen. U maakt een goed begin door het aanschaffen van rookmelders en brandblusapparatuur. Maar het is goed om dit jaarlijks te controleren. Een batterij van de rookmelder kan leeg zijn, en uw brandblusser moet in tijden van nood gewoon onmiddellijk werken. P&G Safety zorgt hiervoor. Wij kunnen uw brandveiligheid periodiek controleren en u kunt uw brandblusmiddelen laten controleren. Zodat u zeker weet dat u bij brand niet in de steek wordt gelaten door niet werkend materiaal. Dat is en geeft een veilig gevoel.

U kunt ons altijd bellen om hiervoor een afspraak te maken. Bij u thuis en anders bent u altijd van harte welkom op ons bedrijf te Gameren.
 

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen

Vluchtwegverlichting Led wandmodel design autotest Zwart
€ 115,25 incl.
€ 95,25 excl.
Brandpreventiepakket
€ 93,78 incl.
€ 77,50 excl.