Leveringsvoorwaarden Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Retourneren
Alle producten van P&G Safety zijn van topkwaliteit maar mocht u niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop of per ongeluk het verkeerde product hebben besteld? Geen probleem! U kunt de meeste producten die je bij ons hebt gekocht retourneren, wel tegen bepaalde voorwaarden. Daarover leest u hieronder meer.

1. Retourzenden van gekochte producten:

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat P&G Safety niet aansprakelijk voor is als retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien u een product retourneert omdat het product onvolledig of stuk is, dan vergoeden wij de verzendkosten van de retourzending.

Retourneren doet u binnen 14 dagen

P&G Safety accepteert teruggestuurde producten zolang u ze terugstuurt binnen 14 dagen nadat u ze heeft ontvangen. Stuur altijd een kopie-factuur mee of een print van de factuurmail.

Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Wij crediteren geen gebruikte of beschadigde artikelen.

Denkt u eraan dat u het product voordat u het terugstuurt goed verpakt zodat het niet beschadigd tijdens het retourneren? U kunt daarvoor het materiaal gebruiken van de verzending. Maar let u er wel op dat het nog steeds goed beschermd.


Het postadres voor retourneren is:

P&G Safety
Retour
Burgerstraat 26
5311 CX  GAMEREN
Tel: 0418-561761     
E-mail info@pengsafety.nl 

Voor het retourneren van producten dient u een kopie factuur of print van de factuurmail mee te nemen.
 

2. Terugbrengen van een product:

U mag het product ook retour brengen bij ons bedrijf. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij het retourneren per post. Stuurt u wel een e-mail om aan te geven dat u het product wenst terug te brengen? Dan stemmen wij de datum en de tijd met u af. Het adres voor terugbrengen en retourneren is:

P&G Safety
Burgerstraat 26
5311 CX  GAMEREN
Tel: 0418-561761     
E-mail info@pengsafety.nl 

Ook bij het terugbrengen dient u een kopie factuur of print van de factuurmail mee te nemen.

Afhandeling:

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we uw een e-mail ter bevestiging.

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald terug.
U kunt het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening verwachten.
Wanneer u een artikel onterecht of zonder kopie-factuur terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.


3. Het terugbrengen van verhuurproducten:

Heeft u een product bij ons gehuurd dan dient u ook te zorgen voor het retourneren van dit product. U kunt het product retour brengen bij ons bedrijf. Stuurt u dan wel een e-mail om aan te geven dat u het product wenst terug te brengen, dan stemmen wij de datum en de tijd met u af.
 
Mocht u het gehuurde artikel veilig en onbeschadigd met de post kunnen verzenden dan is dat ook mogelijk. In beide gevallen is het adres voor het retourneren van gehuurde producten:

P&G Safety
Retour Verhuur
Burgerstraat 26
5311 CX  GAMEREN
Tel: 0418-561761     
E-mail info@pengsafety.nl 

Voor het terugbrengen van gehuurde producten moet u altijd een kopie-factuur of print van de factuur e-mail overleggen.


 

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen

Koolmonoxidemelder Honeywell XC70 co melder
€ 30,25 incl.
€ 25,00 excl.
Mobeye GSM rookmelder CM2400
€ 199,00 incl.
€ 164,46 excl.