Brandblusser poeder 3 kg

Deze compacte poederblusser van 3 kg is uitermate geschikt voor vrachtwagens (verplicht in Frankrijk en België).

Geschikt voor brandklasse A, B en C.

De brandblusser wordt geleverd met een eerste keuring (1 jaar geldig) en een keuringssticker zodat deze helemaal gebruiksklaar is.

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €44,63 €54,-
Voor €44,63 €54,-
Product bestellen

Moet ik in België een brandblusser in de vrachtwagen hebben?
Alle motorvoertuigen, inclusief niet-Belgisch geregistreerde voertuigen, moeten uitgerust zijn met een brandblusser. Voertuigen met een maximaal toegestane massa van meer dan 7,5 ton moeten een brandblusser van 3 kg aan boord hebben. Extra voertuigen die gebruikt worden om een aanhangwagen te trekken met een toegestaan maximumgewicht van meer dan 2,5 ton, moeten ook voorzien zijn van een extra brandblusser van hetzelfde gewicht. Deze extra brandblusser mag ook in de aanhangwagen geplaatst worden.

Met andere woorden, een combinatie van een trekker en oplegger, of een vrachtwagen en aanhangwagen, moet twee brandblussers van 3 kg aan boord hebben. Bij het vervoer van gevaarlijke goederen moeten er een brandblusser van 3 kg en een brandblusser van 9 kg aanwezig zijn. De brandblussers moeten op een steun staan en op een goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare plaats zijn bevestigd. Ten minste één brandblusser moet binnen handbereik van de bestuurder zijn.

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties