BHV opleiding verkort met e-learning

Inhoud BHV-cursus i.c.m. e-learning
De Basis BHV-cursus volgt de richtlijnen en eindtermen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Het e-learningsprogramma is opgebouwd uit een 3-tal modules:

  • Eerste Hulp;
  • Basale Reanimatie;
  • Brand en Ontruiming.

In totaal duurt het gemiddeld 5 uur om de volledige e-learning te doorlopen. Iedere module is opgebouwd uit theorie, een kennistoets en een praktijksimulatie. Als alle onderdelen behaald zijn kan deelgenomen worden aan de praktijkdag. 

Voor de Eerste Hulp maken we gebruik van de scenarioruimtes. Hier bootsen we realistische ongevalssituaties na.

Voor de Brand en Ontruiming maken we gebruik van inpandige blusruimtes voor natuurgetrouwe brandscenario’s met echt vuur. Hier leren cursisten omgaan met de brandslanghaspel en diverse andere blusmiddelen. Daarnaast voeren we hier een ontruimingsoefening uit en oefenen we de deurprocedure.

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €217,- €262,57
Voor €217,- €262,57
Product bestellen

Verschil BHV-cursus en BHV-cursus i.c.m. e-learning
Het grootste verschil tussen de standaard BHV-opleiding en de opleiding met e-learning, ook wel blended learning genoemd, is de manier waarop de theorie behandeld wordt. Bij de reguliere cursus volgt u 2 lesdagen training en wordt de theorie en praktijk gedurende deze lesdagen behandeld. Bij de cursus in combinatie met e-learning leert u zelf via een online omgeving de theorie. Daarnaast volgt u 1 lesdag om de geleerde theorie in de praktijk te oefenen.

BHV en CCV Code 95 voor beroepschauffeurs
Helaas is het vanaf 2018 niet meer mogelijk om de uren van een BHV training te registreren voor Code 95. 

 

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties