BHV opleiding compleet

Waarom een BHV-cursus? De BHV-cursus (Bedrijfshulpverlening) is een verplicht onderdeel binnen de Arbowet. Volgens deze wet moet elk bedrijf en elke instelling of school bedrijfshulpverlening regelen en zorgen voor één of meerdere opgeleide bedrijfshulpverleners. Een goede BHV-organisatie voorkomt, beperkt en/of bestrijdt schade en/of letsel op de werkvloer bij incidenten. Veiligheid staat voorop. Heeft een bedrijfshulpverlener de opleiding goed doorlopen en het BHV-diploma behaald? Dan voldoet de werkgever/directie aantoonbaar aan de wettelijke basisverplichting voor bedrijfshulpverlening. Voor wie is de BHV-opleiding bedoeld? De opleiding Bedrijfshulpverlener is bestemd voor personen die deel gaan uitmaken van een BHV-organisatie. Speciale voorkennis is niet nodig.

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €325,- €393,25
Voor €325,- €393,25
Product bestellen

Inhoud Basis BHV-cursus De Basis BHV-cursus volgt de richtlijnen en eindtermen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De training duurt 2 dagen en biedt veel afwisseling tussen theorie en praktijk.

De cursus bedrijfshulpverlening bestaat uit de volgende 4 modules: Niet-spoedeisende Eerste Hulp
Snijwonden, brandwonden, kneuzingen, botbreuken, oogletsel, vergiftiging

Spoedeisende Eerste Hulp
Noodvervoersgreep van Rautek, verslikking, reanimatie, bediening AED, eerste hulp bij ziektebeelden (epilepsie, beroerte, hartinfarct, suikerziekte, shock)

Brandbestrijding
Beginnende brand, branddriehoek, brandklassen, brandslanghaspel, sproeischuimblusser, CO2 blusser, poederblusser, blusdeken

Ontruiming
Communicatie, alarmeren, deurprocedure en ontruiming.

Lesmateriaal
Het NIBHV lesboek ‘Basisopleiding bedrijfshulpverlening’.

BHV-examen en certificering
Het BHV-examen bestaat voor iedere module uit een praktijkgedeelte en een theorie-examen. De praktische vaardigheden worden gedurende de lesdag getoetst. Het theorie-examen vindt aan het einde van de lesdag plaats onder beoordeling van het NIBHV. Cursisten die zowel de praktijkonderdelen als het theorie-examen met een voldoende afsluiten, ontvangen het NIBHV-diploma Bedrijfshulpverlener. Het BHV-diploma is geldig tot één jaar na afgiftedatum. De kosten voor het examen en het BHV-diploma zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

BHV-cursus i.c.m. met e-learning
Het is ook mogelijk om de BHV-cursus te volgen i.c.m. e-learning. Bij de cursus met e-learning leert u zelf via een online omgeving de theorie. Daarnaast volgt u 1 lesdag om de geleerde theorie in de praktijk te oefenen. BHV-cursus in-company en BHV-training op maat Een Basis BHV-cursus op uw eigen locatie of helemaal op maat? Ook dat is mogelijk. Natuurlijk op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. De voordelen? de inhoud van de BHV-cursus wordt afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie; cursisten oefenen in hun eigen werkomgeving; cursisten hebben geen reistijd.

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties