Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Over ons
P&G Safety is opgericht in 2005 door Peter van Wijk in Gameren. Naast eigenaar van P&G Safety, de brandveiligheidsspecialist van Midden- en Zuid-Nederland is Peter in het dagelijks leven ook postcommandant van de vrijwillige brandweerpost Gameren.

Al meer dan 1950 bedrijven vertrouwden de zorg voor een brandveilig bedrijf toe aan de deskundige handen van P&G Safety. En terecht, want bij P&G Safety weet je dan ook zeker dat je daarmee geen risico loopt. Zo zet P&G Safety een compleet registratiesysteem op poten. Dat maakt inzichtelijk welke maatregelen een bedrijf al heeft genomen, welke middelen er zijn aangeschaft, tegen welke investering en in hoeverre die kostenpost al afgeschreven is.
Jaarlijkse inspectie van blusmiddelen, rookmelders, koolmonoxidemelders en nood- en vluchtwegverlichting. P&G Safety analyseert en adviseert een goed brandveiligheidsplan en levert de benodigde materialen, veelal uit eigen voorraad. Ook voor overheden is P&G Safety de ideale partij. Overheidsinstanties mogen alleen maar werken met bedrijven die voldoen aan de streng gecertificeerde CIBV-richtlijnen. P&G Safety is één van die bedrijven. 

Met zijn achtergrond als tuinder heeft Peter van Wijk een systeem bedacht waardoor tuinders veel eerder op de hoogte zijn van een beginnende brand middels hun mobiele telefoon. Twee verzekeraars hebben dit door P&G Safety ontwikkelde product zelfs verplicht gesteld.

Alleen het aanschaffen van brandbeveiligingsvoorzieningen is niet voldoende. Brandblussers en brandslanghaspels moeten afhankelijk van de brandrisico's en omgeving minimaal eenmaal per jaar worden gecontroleerd door een REOB-erkende onderhoudsmonteur. Ook droge blusleidingen moeten regelmatig worden gecontroleerd op druk en waterdichtheid door een REOB-erkende onderhoudsfirma. Alleen dan bent u er zeker van dat in geval van brand deze voorzieningen nog betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.P&G Safety is een REOB-erkend onderhoudsbedrijf en voert controles uit overeenkomstig de vastgestelde onderhoudsnormen NEN-EN671-3 (brandslanghaspels), NEN2559 (brandblussers.)  NEN 1594 [droge blusleidingen], met uitsluitend gediplomeerde monteurs heeft P&G Safety een servicenetwerk in Regio Gelderland- Zuid, Brabant Nood, Brabant Zuid voor controle en onderhoud aan kleine blusmiddelen. Onze onderhoudsmonteurs hebben verschillende gespecialiseerde cursussen gevolgd, waaronder een REOB-Opleiding en een VCA-opleiding. 

Daarnaast vindt voortdurend bijscholing plaats, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging en preventie aan bod komen. Onze vakmensen zijn voorzien van alle benodigde apparatuur, onderdelen en gereedschappen, zodat ze vrijwel alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig ter plaatse kunnen uitvoeren.
 
P&G Safety heeft een erkend vulstation. Uiteenlopende soorten blusstoffen voor diverse merken en typen brandblussers zijn op voorraad, evenals een breed assortiment aan originele onderdelen. Daarnaast is er een volledig geoutilleerde onderhouds - en reparatiewerkplaats, ingericht met de meest geavanceerde (test)apparatuur en middelen.

Voor service aan brandblussers en haspels, ongeacht merk of type, kunt u op twee manieren gebruik maken van de P&G Safety dienstverlening. Zodra onderhoud noodzakelijk is: op afroep. Of wanneer u meer zekerheid wilt dat uw brandveiligheid altijd up-to-date is met een serviceabonnement. Controles, keuringen en vullen. Altijd op tijd. Komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Neem gerust eens contact met ons op voor een op maat gemaakt brandveiligheidsplan of een serviceabonnement van uw blusmiddelen.    

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen

Koolmonoxidemelder Honeywell XC100 co melder
€ 47,80 incl.
€ 39,50 excl.
Vluchtwegverlichting Led wandmodel design autotest Zwart
€ 115,25 incl.
€ 95,25 excl.