Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Categorieën

Oefen- en simulatiemateriaal

Sorteren op

Goed getrainde brandweermannen en BHV-ers zijn belangrijk!

Oefen- en simulatiemateriaal wordt veel gebruikt door lokale brandweerteams, tijdens BHV cursussen en door bedrijven die gespecialiseerd zijn in veiligheid. Oefen- en simulatiemateriaal wordt ook wel enseneringsmateriaal genoemd.

Een brandweerman moet goed voorbereid zijn op alles wat er kan gebeuren tijdens het blussen van een grote brand. Net als een BHV-er die voldoende geoefend moet hebben voor het in de praktijk brengen van bedrijfshulpverlening. Het is voor beiden een absolute must om te oefenen in een realistische omgeving. P&G Safety heeft dit materiaal zodat je als brandweerman of BHV-er goed kunt oefenen en de calamiteiten realistisch kunt nabootsen.

Vuur-, rook- en geluidseffecten
Voor het aansturen van vuur-, rook- en geluidseffecten is het van groot gelang dat je niet eerst honderden meters kabel over een bedrijfsterrein of ruimenruimte hoeft te leggen. Dat is duur, kost veel tijd en is zeer onpraktisch. Ook is kabel niet bestand tegen de hoge temperaturen en het zware materieel dat er overheen moet.

Afstandsbesturingen voor een realistische simulatie-oefening.
Daarom werken wij met zenders en afstandbedieningen. Deze zijn bestand tegen vocht, vuil en chemicaliën. De cursusleider kan op afstand één of meerde units met bijvoorbeeld rookmachines bedienen. Natuurlijk vallen ook geluidseffecten voor het simuleren van schreeuwende mensen, explosies en glasgerinkel hieronder. Wij hebben alles in huis om uw mensen te laten trainen met realistisch oefen- en simulatiemateriaal.
 

Rookmachine standaard
€ 151,25 incl.
€ 125,00 excl.
Bestellen
Knetterkast
€ 337,59 incl.
€ 279,00 excl.
Bestellen
Rookmachine diverse kleuren te combineren
€ 356,95 incl.
€ 295,00 excl.
Bestellen

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen

Koolmonoxidemelder Honeywell XC100 co melder
€ 47,80 incl.
€ 39,50 excl.
Brandblusser sproeischuim 2 liter vorstvrij
€ 66,55 incl.
€ 55,00 excl.