Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Laat je ouders niet stikken!Helaas valt er niet aan te ontkomen: we worden allemaal ouder. Wij. Maar onze ouders ook. En zoals ze goed voor jou hebben gezorgd, zo wil jij nu ook dat ze veilig wonen. Je hoort het regelmatig op het nieuws. 'Woningbrand in seniorenflat' Je moet er toch niet aan denken dat dit je ouders overkomt!


P&G Safety is al tien jaar de specialist op het gebied van brandveiligheid. Wat veel mensen niet weten is dat je met een paar simpele aanpassingen in je woning brand kunt voorkomen of ervoor kunt zorgen dat brand snel gesignaleerd wordt. Voldoende rookmelders, een brandblusser of een blusdeken zijn hartstikke belangrijk. In ieder huis. En dat geeft een veilig gevoel.


Daarom is er onlangs de campagne 'Laat je ouders niet stikken' gestart. Op 24 oktober gaan we massaal bij onze ouders de rookmelders controleren. En als ze er nog niet hangen wordt het misschien wel eens hoog tijd!


Een sympathieke actie want jouw ouders hebben toch ook altijd voor je gezorgd? Dan is het fijn om ook nu zelf wat terug te kunnen doen. Zeker als je ouders tegenwoordig wat meer hulp nodig hebben. Dan hoef je je over hun brandveiligheid in ieder geval geen zorgen meer te maken!
 

Daarom speciaal voor deze actie in de aanbieding!

Drie goedgekeurde rookmelders van topkwaliteit! En kijk ook eens naar deze brandblusser van twee liter. Speciaal geschikt voor in huis. Nu voor nog geen veertig euro. Een kleine moeite, een veilig gevoel!

     
 

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen