TEAM SKADI Brandpreventiepakket

TEAM SKADI Brandpreventiepakket! Maak uw huis brand- en koolmonoxideveilig met dit speciaal samengestelde brandpreventiepakket.
Het brandpreventiepakket bestaat uit:
- Rookmelder FIREANGEL 
- Koolmonoxidemelder Honeywell XC70
- Schuimblusser ABF 2 liter vetblusser

Deze set is de beste combinatie die u zich maar kunt wensen voor een brandveilige woning, schuur etc.

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €125,- €151,25
Voor €99,- €119,79
Product bestellen

GEEF BRAND GEEN KANS MET DEZE ROOKMELDER VAN FIREANGEL 
* Doordat de rookmelder is voorzien van Thermoptek sensortechnologie heeft deze een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand. En is er een verminderde kans op vals alarm, * Met niet vervangbare lithium accu die maar liefst 10(!) jaar mee gaat en waarbij de werking 100% betrouwbaar blijft * Grote centrale knop voor handmatige functietest en tijdelijke onderdrukking van alarm en storingssignalen (Smart Silence). * Anti-diefstal beveiliging * ‘Sleep Easy’ functie voor uitschakeling van een foutmelding gedurende 8 uur

GA DE SLUIPMOORDENAAR TE LIJF MET DE HONEYWELL XC70!
* De XC-serie van Honeywell is kwalitatief hoogwaardig en weet het gevaar van koolmonoxide probleemloos te detecteren. * Batterijvervanging is niet nodig, door de niet-uitneembare 3V Lithiumbatterij. * Deze koolmonoxidemelder heeft een automatische zelfcheck die ervoor zorgt dat hij altijd operationeel is en de sensors en elektronica goed werken Installatietip: De ideale hoogte voor een CO-melder is op de slaapkamer, de slaaphoogte en in een zitkamer de zithoogte. Dat is ongeveer 1 meter tot 1.20 meter van de grond.

SCHUIMBLUSSER ABF 2 LITER VETBLUSSER; DÉ BRANDBLUSSER DIE GESCHIKT IS VOOR ALLE BRANDKLASSEN
A vaste stoffen branden B Vloeistof branden F frituur [vet] branden De brandblusser - geschikt tot 1000 volt elektriciteit - wordt geleverd inclusief keur (en een controle sticker) voor één jaar.

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties