Leveringsvoorwaarden P&G Safety B.V. Klantenservice Privacyverklaring RegistrerenInloggen

Categorieën

Blusgasinstallaties FM200

Sorteren op

Brandveiligheid lastig op uw bedrijfslocatie?

Blusgassen zijn bijzonder effectieve en efficiënte blusmiddelen. Blusgasinstallaties worden vooral toegepast op plaatsen waarbij water als blusstof minder geschikt is. Denk dan bijvoorbeeld aan computerruimten en opslaggebouwen voor bepaalde gevaarlijke stoffen. Ook kunnen blusgasinstallaties worden gebruikt voor het beveiligen van afzonderlijke objecten zoals gasturbines en schakelkasten.

Aan blusgasinstallaties worden hoge eisen gesteld. Er zijn diverse Europese normen van toepassing. Een goede blusgasinstallatie is afgestemd op de aard en omvang van de brandrisico’s in de ruimte, de duur van de uitstroomtijd en de mogelijke gasverliezen door openingen in de ruimte. P&G Safety weet precies waaraan uw blusgasinstallatie moet voldoen en kan u op de juiste wijze adviseren. Daarnaast levert P&G Safety ook de juiste FM200 blusgasinstallatie voor uw bedrijf.

Maatwerk
Omdat blusgasinstallaties altijd maatwerk zijn kunnen wij u hier geen standaard installatie laten zien. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Ieder advies over een blusgasinstallatie wordt voorzien van een offerte met daarin helder geformuleerd wat u kunt verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn voor uw blusgasinstallatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op, op 0418561761 of via info@pengsafety.nl.
 

Er werden geen producten gevonden

Contact

Hulp
nodig?
Tel. 0418-561761
Meer informatie

Aanbevolen

Vluchtwegverlichting Led wandmodel design autotest Zwart
€ 115,25 incl.
€ 95,25 excl.
Brandveilig op vakantie-set
€ 93,78 incl.
€ 77,50 excl.