AED buitenkast met verwarming en verlichting op 230 volt

De AIVIA Buitenkast Standaard kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van een gebouw worden bevestigd. De AIVIA Buitenkast Standaard bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Plaatsing; ventilatie in de behuizing van de AED onderdrukt te hoge temperaturen, maar is geen koelelement. De AIVIA moet derhalve in de schaduw worden geplaatst, om te voorkomen dat de temperatuur door direct zonlicht te hoog oploopt. Wij adviseren te kast te laten plaatsen door P&G Safety. 

Aantal:
Ex. BTW in. BTW
Van €650,- €786,50
Voor €650,- €786,50
Product bestellen

Functies
• Het compartiment van de AED is voorzien van dag/nacht verlichting door middel van LEDS, met ingebouwde licht-sensor.
• Een auditief alarm (105 dB) gaat af zodra de opening van de kast wordt geforceerd.
• Een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer de minimumtemperatuur wordt bereikt.

Afmetingen H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5 kg

Ook interessant voor jou Interessant

Aanbiedingen en acties Aanbiedingen

Bekijk alle acties